Udruženje poslodavaca Federacije BiH
Tel. +387 33 552 460
Fax. +387 33 552 461

Webinar: Predstavljanje digitalnih rješenja za online poslovanje u MSP


  Utorak, Novembar 30. 2021

  11:00 h


Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine vas poziva na webinar "Predstavljanje digitalnih rješenja za online poslovanje u MSP" koji će biti održan putem Zoom online platforme 30.11.2021. godine s početkom u 11.00 sati.

Jačanje kapaciteta malih i srednjih preduzeća (MSP) kroz povećanje IT i digitalnih kapaciteta korisnika putem procesa unapređenja znanja i vještina je stalan proces u svim organizacijama. Imajući na umu trenutni trend brzog razvoja tehnologija nameću se veliki izazovi pred sve nas, odnosno kako prilagoditi sebe novim tehnologijama i kako tehnologije prilagoditi sebi ne urušavajući osnovna načela i principe poslovanja.

Implementacija novih rješenja je proces ispitivanja trenutne poslovne prakse, strateškog planiranja, usmjeravanja operativnih procedura, instaliranja i testiranja softvera, čišćenja i migracije podataka, upravljanja promjenama, obuke korisnika, puštanja u rad, održavanja i podrške. To nije jednokratni događaj, već kontinuirani proces ili životni ciklus.

Cilj webinara je upoznavanje učesnika sa dostupnim digitalnim rješenjima za online poslovanje u sektoru MSP koja se odnose na poslovne procese koji se odvijaju u organizacijama, a u cilju ostvarenja uspješnih poslovnih rezultata.

Učešće na webinaru je besplatno. Više informacija o webinaru možete pronaći u pozivu.

Prijavu na webinar možete izvršiti ispunjavanjem online prijavnog obrasca najkasnije 26.11.2021. godine do 12:00 sati. Neposredno prije početka edukacije učesnici će dobiti link za pristup webinaru.

Arhiva