Udruženje poslodavaca Federacije BiH
Tel. +387 33 552 460
Fax. +387 33 552 461

Sajam tkanina i tekstilnih dodataka "Texhibition Istanbul 2022"


  Srijeda, Mart 16. 2022

  10:00 h


Kompanija TARGET EXPO iz Sjeverne Makedonije, u saradnji sa IHKIB – Istanbul Ready to wear and Apparel Exporters Association (Istanbulska Asocijacija izvoznika konfekcije i odjeće) poziva bh. kompanije da posjete međunarodni sajam tkanina i tekstilnih dodataka "Texhibition Istanbul 2022" koji će se održati od 16. – 18. 03. 2022. godine u Istanbulu, Turska.

Na ovom sajmu gdje se susreću brojni domaći i međunarodni brendovi, preduzeća upoznaju nove partnere a održivost se povezuje sa kvalitetom, moći ćete da vidite pod jednim krovom više kategorija iz sektora mode, tekstila i tekstilnih dodataka kao što su materijali za svečane haljine, materijali za košulje, džins (denim) materijali, materijali za pidžame i donji veš, tekstilni dodaci (accessoari) i sl.

Sajam mogu posjetiti menadžeri za nabavku internacionalnih lanaca, prodavnica i robnih kuća, menadžeri međunarodnih brendova i lanaca koji vrše narudžbine, menadžeri prodavnica specijalizovanih za određene grupe proizvoda, menadžeri online prodavnica, uvoznici, veletrgovci, distributeri, vlasnici i kupci butika i ostali profesionalci koji su vezani za modnu industriju i tekstil..

Organizator sajma posjetiocima iz Bosne i Hercegovine za navedeni period pokriva sljedeće troškove:
  • tri noćenja u renomiranom hotelu sa doručkom,
  • transfer od aerodroma do hotela i obrnuto,
  • transfer od hotela do sajma i obrnuto,
  • ulaznice za sajam i
  • organizovane B2B sastanke sa kompanijama iz vašeg poslovanja (ako to zatražite).
Napomena: maksimalna prijava do dva predstavnika iz jedne kompanije – nije dozvoljena posjeta djece i osoba koje nisu zaposlene u kompaniji.

Kompanije iz Bosne i Hercegovine zainteresirane za posjetu ovom sajmu treba da popunjenu prijavu učešća dostave firmi TARGET EXPO najkasnije do 28. 02. 2022. godine na e-mail: target@target-expo.com.

Kotizacija za posjetu sajmu po osobi iznosi 50 EUR i posjetioci pokrivaju svoje putne troškove (prijevoz do Turske i nazad). Po želji posjetioca, firma Target Expo može izvršiti i rezervaciju avio karata.

Nakon prijema prijava, kompanije će biti kontaktirane od strane organizatora radi dogovora oko detalja učešća u gore navedenoj posjeti.

Za sve dodatne informacije i pojašnjenja možete se obratiti direktno firmi TARGET EXPO
kontakt osoba: Elena Popovska,
Tel: .+389 75 450 481
e-mail: target@target-expo.com

Pozivno pismo
Prijavni obrazac

Arhiva