Udruženje poslodavaca Federacije BiH
Tel. +387 33 552 460
Fax. +387 33 552 461

Kristal soli 2018.


  Petak, Septembar 20. 2019

  17:00 h


Uzimajući u obzir veliki doprinos privrednika koji svakodnevno investiraju u izgradnju šire društvene zajednice Tuzlanskog kantona, RTV Slon kao organizator i izvršni producent, 20. septembra  2019. godine u Hotelu ”President” u Tuzli, treći put za redom realizira jedinstveni poslovni događaj za područje Tuzlanskog kantona, pod nazivom  ”Najbolji u privredi TK – Kristal soli 2018”.

U odabiru najuspješnijih privrednika i ekonomskih zajednica na osnovu poslovnih rezultata ostvarenih u prethodnoj kalendarskoj godini, akcenat je stavljen, na poduzetnički aktivitet, kao jedan od faktora razvoja TK, kako bi na jedinstven način prezentovali i promovisali ekonomski potencijal naše regije, ali i kako bi, uz promociju, i nagradili najbolje među najboljim privrednim subjektima.

”Najbolji u privredi TK – Kristal soli 2018”, poslovni je događaj godine koji će pred više od 100 zvanica promovisati najuspješnije korporacije i kompanije sa područja TK, te na kojem će nagrada ”Kristal soli 2018” prema ocjeni stručnog žirija, biti uručena uspješnim privrednicima izabranim među nominovanim u više kategorija.

Višemjesečne pripreme za svečanost ”Najbolji u privredi TK – Kristal soli 2018” koju organizujemo treći put, su pri kraju a i ove godine, najistaknutiji privrednici ponijet će laskave titule najboljih u kategoriji za koju su nominovani. Nagrade će biti dodijeljene u deset kategorija, a ove godine uz izbor najuspješnijih privrednih kolektiva čije je sjedište u Tuzlanskom kantonu, donosi i dodjelu četiri specijalna priznanja.

Poslovni događaj godine pored nagrađenih privrednika, okupit će i predstavnike vlasti, kako sa federalnog, kantonalnog tako i lokalnog nivoa.

Izbor najuspješnijih privrednih subjekata za područje Tuzlanskog kantona, te svečanost dodjele statue i priznanja „Kristal soli" podržali su partneri projekta, Hotel „President",  TXTV, Fabrika cementa Lukavac, NLB Banka, BH Telecom dd Sarajevo, Menprom, Eurovip- Brazil kava, Solana dd Tuzla, Turistička zajednica TK, Termoglas Živinice, Udruženje poslodavaca FBiH, Brčko gas osiguranje. Treću godinu za redom oficijelni medijski partner svečanosti „Najbolji u provredi TK- Kristal soli" je poslovni portal Akta, a ove godine, manifestacija „Kristal soli 2018" dobila je i oficijelno piće  vrhunska vina iz Podruma „Andrija".

”Kristal soli 2018” bit će održan u Hotelu ”President” 20. septembra 2019. godine sa početkom od 19 sati.

Arhiva