Udruženje poslodavaca Federacije BiH
Tel. +387 33 552 460
Fax. +387 33 552 461

Konferencija: Industrial Digital Transformation 2022


  Četvrtak, Septembar 22. 2022

  09:00 h


Industrijska digitalna transformacija prisutna je u većini bh. kompanija, ali svoj puni kapacitet tek treba da dostigne. Svjesni prilika koje su dostupne na tržištu, kao i izazova i potreba kompanija u svim industrijama u BiH, pokrenuta je jedinstvena networking konferencija pod nazivom IDT2022 - Industrial Digital Transformation 2022.

Konferencija će se održati 22.9.2022. godine u hotelu Ibis pod pokroviteljstvom Ambasade Kraljevine Nizozemske u BiH i partnerstvo EBRD-a, u organizaciji kompanija Key Consulting i IDEA Software.

IDT2022 je namjenjena top i srednjem menadžmentu, kompanijama iz različitih industrija koje su uvrstile ili planiraju uvrstiti digitalnu transformaciju u svoju strategiju, te IT expertima i firmama koje implementiraju digitalna rješenja.

Ova konferencija će  kroz predavanja stručnjaka i dvije panel diskusije identificirati tri osnovna strateška cilja digitalizacije, te predstaviti primjere dobre prakse implementacije digitalnih rješenja u cilju motivacije zaposlenika.

Konferenciju će otvoriti zamjenica ambasadora Kraljevine Nizozemske i organizatori konferencije. Keynote speaker konferencije je Omar Krivošija, CEO kompanije Comtrade System Integration.

IDT2022 u prvi plan stavlja upravo umrežavanje i druženje, te će na jednom mjestu okupiti vrhunske IT stručnjake, vlasnike etabliranih digitalnih rješenja i učesnika iz različitih industrija. Učešće na konferenciji je moguće isključivo na poziv, i ovim putem Vas pozivamo da nam se pridružite i zajedno kreiramo digitalnu eru bh. industrije.

Registraciju možete izvršite putem linka www.idt.ba najkasnije do 15.09.2022. Na istom linku možete preuzeti i kompletan program konferencije.


Arhiva