Udruženje poslodavaca Federacije BiH
Tel. +387 33 552 460
Fax. +387 33 552 461

Godišnja skupština i Poslovni forum EBRD 2019. godine u Sarajevu


  Srijeda, Maj 08. 2019

  09:00 h


Godišnji sastanak i poslovni forum EBRD-a (European Bank for Reconstruction and Development) za 2019. godinu održat će se 8. i 9. maja u Sarajevu, glavnom gradu Bosne i Hercegovine, zemlje prepoznatoj po svom prirodnom okruženju, bogatoj hitoriji i izuzetnom kulturnom naslijeđu. Ovogodišnja tema je Povezivanje ekonomija za jači rast.

Fokus događaja je na načinima povezivanja ekonomija sa ciljem postizanja snažnog rasta i uticaja kako na Zapadnom Balkanu i šire. EBRD vas poziva da se pridružite programu debate i diskusija o različitim temama i trendovima, od poticanja malih biznisa do efekata migracije na tržištima rada, mogućnostima i zamkama turizma te načinima povezivanja lokalnih i regionalne ekonomije sa globalnom.

Na ovim tematskim događajima će prisustvovati impresivni vodeći stručnjaci i donosioci odluka koji će analizirati današnje trendove, izazove i perspektivu sadašnjeg vremena.

Poslovni forum EBRD-a okuplja visoke vladine zvaničnike, vodeće finansijske i korporativne rukovodioce, stručnjake za zaštitu okoliša te male i velike poduzetnike - kao i predstavnike organizacija civilnog društva, međunarodnih i regionalnih medija. Riječ je o svojevrsnom izlogu za investicione mogućnosti i forumu za informisanu debatu.

Kao cijenjeni gost Poslovnog foruma, imat ćete brojne mogućnosti za povezivanje, interakciju i umrežavanje sa predstavnicima ove međunarodne zajednice na službenim, društvenim i kulturnim događajima.

Registraciju učesnika možete izvršiti ovdje.

Više infomacija o događaju možete pronaći ovdje.

Preuzeto sa: www.ebrd.com


Arhiva