Udruženje poslodavaca Federacije BiH
Tel. +387 33 552 460
Fax. +387 33 552 461

Poslovni forum BiH - Austrija "Infrastruktura i komunalna privreda"


  Utorak, Septembar 24. 2019

  08:00 h


Ured Trgovinskog savjetnika austrijske amabasade u Sarajevu u saradnji sa Vanjskotrgovinsko organizacijom Privredne komore Austrije organizuje poslovni forum u Banjoj Luci 24.9. (Privredna komora Republike Srpske) i Sarajevu (Hotel Europe) na temu „Infrastruktura i komunalna privreda".

U toku poslovnog foruma održati će se i b2b razgovori. Sljedeće austrijske kompanije učestvuju u razgovorima:

EFKON GmBH - jedan je od vodećih svjetskih dobavljača inteligentnih transportnih sistema (ITS), elektroničke naplate putarine (ETC), i prometnih telematičkih rješenja. Traži kontakte sa institucija i privatnim kompanijama, kojima trebaju ili se bave ovim rješenjeima.

INGOB.ZT GmbH - renomirana austrijska projektantska kompanija u oblasti građevinarstva, komunalne infratsrukture i energije i zaštite okoliša. Traži kontakte sa projektanstkim uredima radi buduće saradnje.
 
KWI INTERNATIONAL ENVIRONMENTAL TREATMENT GmbH - je proizvođač najvećeg flotacijskog portfelja za tretman komunalnih i industrijskih otpadnih voda, sa više od 7000 postrojenja širom svijeta. Traži partnere za suradnju koji se bave projektovanjem ili izgradnjom ovakbih postrojenja.

STRABAG AG - tehnološki partner sa sjedištem u Europi za građevinske usluge.  

Ovaj događaj pruža jedinstvenu priliku za predstavnike gradova, opština, te javnih kompanija iz oblasti komunalne privrede, vodoprivrede, komunalne infrastrukure i niskogradnje, da razgovaraju sa partnerima i dobavljačima iz Republike Austrije o mogućnosti realizacije novih, modernih i inovativnih projekata iz navedenih oblasti.

Zainteresovane bh. kompanije za sastanke sa austrijskim učesnicima, mogu se javiti uredu Trgovinskog savjetinika na sarajevo@advantageaustria.org radi zakazivanja termina.

Učešće u razgovorima je bez kotizacije za bh. kompanije, ali je obavezna potvrda termina.

Više informacija na linku.

Arhiva